Söktips

Varugruppsfilter

Du kan begränsa visning av produkter genom att välja ett 'Varugruppsfilter'.

Tänk på att om du skriver ett sökord i sökrutan kommer det att begräsas av varugruppsfiltret. Vill du söka bland alla produkter, välj då [Filter = Inget varugruppsfilter].

- Söktips 1

Sökrutan

Sökrutan fungerar som ren textmatchning, den hittar alltså produkter som innehåller exakt den text du skrivit.

- Söktips 2

Skriv inte för mycket

Skriv bara en liten del (3 till 5 tecken) av den text eller siffror du tror ingår i produktbeskrivningen eller artikelnummret. Ju fler tecken du skriver dess större risk att sökningen inte matchar exakt och inte ger så många träffar.

Exempel: Skriv plåt - inte plåtar. Då hittar du: plåt, bageriplåt, slätplåt, perfplåt, rännplåt, anslagsplåtplåten, plåtar och alla andra ord där plåt ingår.

- Söktips 3

Lägg till fler sökord

Visas för många produkter, lägg då till ett sökord. Ordningen spelar ingen roll - inte heller stora eller små bokstäver. Produkten måste matcha alla sökord för att ge träff. 

Exempel: 45x60 plå sil ger samma resultat som plå 45x60 sil och hittar 'PERFPLÅT 45x60 Silikonbehandlad' och andra liknande.

- Söktips 4

Använd våra nominella mått

Vi använder oss så mycket som möjligt av nominella mått i våra produktbeskrivningar. Det gör det lätt för dej att hitta produkter som hör ihop.

Exempel: 45x6050x70GN1/1, etc, finns med i beskrivningarna för plåtar, formset, stick, skyddshuvar, vagnar, etc. Använd det som sökord.

- Söktips 5

Skriv bredden först

Vi skriver alltid de nominella måtten med bredden först, 45x60, 50x70, etc.

- Söktips 6

Skriv bara bredden

Det gör det lätt för dej att hitta produkter som passar i sticket även om de inte är fullstorlek som 45x30, 50x30, etc.

Exempel: Skriv 45x och inte 45x60 så hittar du 45x60, 45x30, 45x24, etc.

- Söktips 7