Rebehandling - For Bakers by RUNEX

tinsets old and recoated

Rebelleging med silikon

Dine gamle skitne og slitte bakeplater og formsett blir som nye

Rune Nilsson var bagaren som sålde bageriet, sadlade om och startade RUNEX i 1972 och började erbjuda ombehandling av bakplåt och bakformar. Det var nästan den enda produkt vi hade att erbjuda i början. Mycket har hänt sedan dess. Men det händer fortfarande att vi får frågan från bagare och konditorer om det verkligen går att ombehandla deras gamla bakplåtar och bakformar som är så smutsiga och slitna. Svaret är nästa alltid: JA! Men om produkten är så bucklig, trasig och sprucken att den är skrotfärdig av den orsaken kanske den inte är värd att ombehandla; den kommer kanske inte hålla under behandlingens hela livslängd. OBS! Fluorplastbehandlad aluminiumplåt går inte att ombehandlad eftersom borttagningen av den gamla behandlingen kräver så hög temperatur under så lång tid att aluminium tappar det mesta av sin spänst och styrka, den blir så mjuk och svag att den blir oanvändbar.

Vi ordner henting, vasker og rebehandler dine gamle bakeplater og bakeformer til en mye lavere pris enn å kjøpe nye  - og de blir nesten som nye igjen .

Sparer penger

Mye lavere kostnad at ombehandle en at kjøpe nye eller  bruke dyrt silikonpapir eller formfett med alle tillhørende ekstrakostnader.

Bedre for miljøet

Arbetsmiljøet: Formfett smutsar ner i bageriet.
Naturen: Silikonpapper bidrar på olika sätt till miljöförstöring genom produktion, transporter och destruktion.

Hva ser dine kunder?

Gamle, skitne og slitte bakeplatar og bakeformer- eller nybelagde og rene?

Bestill rebelleging

Pakk dine gamle plater og former riktig godt og kontakt oss så ordner vi resten.